12 January 2014

Martohet Pamela Anderson

Pamela Anderson të shtunën la pas shumë gjëra duke njoftuar se është rimartuar me ish-burrin e saj Rick Salomon. Lajmin e konfirmoi vet ajo derisa arritit në mbrëmjen humanitare që e organizoi aktori Sean Penn në The Montage Hotel të Beverly Hillsit.

Në gishtin e saj shihej një unazë me një diamant të madh që ishte i rrethuar me disa të tjerë më të vegjël.
“Po, iu përgjigj Pamela pyetjes së “E! News” nëse ajo dhe Salmon ishin përsëri burrë e grua, transmeton Koha.net

“Ne jemi shumë të lumtur”, ka thënë aktorja. “Familjet tona janë shumë të lumtura dhe kjo ka rëndësi”. 

No comments :

Post a Comment