30 January 2014

Një plumb që u duhet femrave për të vrarë hajdutët

Një plumb i ri i dizenjuar për të “shkatërruar organet jetësore të njeriut” është prezantuar në Las Vegas dhe është prodhuar nga G2 Research, në mënyrë që femrat të kenë mundësi të mbrojnë shtëpinë e tyre nga të panjohurit.Plumbi që quhet R.I.P (Radically Invasive Projectile) është konsideruar si “plumbi i vetëm që ju nevojitet”.

I ideuar për t’u ndarë në 8 pjesë të vogla, plumbi “shpërthen” pasi hyn në trup duke prekur shumë organe dhe duke shkaktuar dëme fatale, transmeton shekulli.

Presidenti i G2 Research, Cliff Brown, thotë: “Doja të krijoja një plumb që funksionon ndaj atyre që hyjnë në shtëpi për të vjedhur apo për të sulmuar femrat e vetmuara. Kemi dëgjuar pafund histori të grave që mundohen të mbrojnë shtëpinë, duke shtënë me armë ndaj keqbërësit 5-6 herë dhe sërish ai vazhdon t’i ndjekë. Doja të krijoja një plumb që mbaron punë me herën e parë”.

No comments :

Post a Comment