05 February 2014

Buzëqeshja bashkon zemrat!

Momenti i lumturisë dhe buzëqeshjet së bashku me partnerin janë të rëndësishme. Nëse kthehemi pas në kohë që të gjithë kemi kujtime të bukura të momenteve kur kemi qeshur pafund dhe jemi ndjerë në sintoni të plotë me partnerin.
Gjuha jo verbale.
Ndodh shpesh që me partnerin të jeni në të njëjtën linjë nëpërmjet gjesteve apo edhe vështrimeve. Kjo bën që të tërhiqeni më shumë ndaj njëri tjetrit. Gjithashtu shumë studime kanë treguar se femrat janë më të dhëna pas meshkujve në ditët më të mira të pjellorisë, ndërsa në ditët e ciklit kërkojnë më shumë ëmbëlsi për të qenë në harmoni.

Burimi: AlbPress

No comments :

Post a Comment