facebookgoogle plusrss feedmesazh

Interpretim i ëndrave AI

Interpretim i ëndrave AI
Ëndra jote ka mesazh

03 February 2014

Çokollata nuk ndikon dëmshëm në tipin e Diabetit 2

Mbërrijnë lajme të mira për të gjithë të dashuruarit me çokollatën dhe për të gjithë ata që kanë nivel të lartë të sheqerit në gjak. 

Çuditërisht, çokollata mund të zvogëlojë rrezikun e gjetjes së diabetit të tipit 2, pasi ajo është e pasur me flavonoide.
Sipas studimeve të bëra nga Universitetit mjekësor në Angli së bashku me Kolegjin Mbretëror në Londër, gjatë studimit të dy mijë grave me diabet, zbuluan se ata nuk konsumonin çokollatë dhe kishin nivel të lartë sheqeri në gjak, pra çokollata nuk është shumë e dëmshme nëse nuk tejkalohet masa.

Sheqer mjaft te lartë kanë edhe ushqimet te tjera qe ju mendoni se ju bëjnë mirë, si manaferra, rrushi etj.

No comments :

Post a Comment