26 February 2014

Krahasimi i Samsung Galaxy S5 dhe S4

Samsung Galaxy S5 është produkti më i shumëpritur nga Korea dhe pritet të jetë në krye të listës së smartfonëve për disa muaj me radhë. Edhe pse nuk ia kalon paraardhësit Galaxy S4, ka disa risi që nuk shihen tek S4.

Ndër të rejat, radhitet një skaner i shenjave të gishtërinjve dhe një skaner për rrahjet e zemrës në pjesën e mbrapme të smartfonit. Kamera është përmirësuar dhe ka risi si regjistrimi video HDR dhe fokusim selektiv.

Galaxy S5 është vetëm pakëz më i madh se S4, me skanerin e gishtërinjve në butonin Home. Më poshtë është një tabelë krahasuese e të dy modeleve të fundit, krahas njëri- tjetrit në të gjithë veçoritë. 

Burimi: PCWorld Albanian

No comments :

Post a Comment