06 February 2014

Rrezikoi jetën, e pret gjoba (Video)

Policia australiane është në kërkim të një mashkulli, i cili është xhiruar duke lundruar dhe duke rrezikuar jetën në një lumë plot krokodilë.
Burri i paidentifikuar ka qëndruar mbi motorin e varkës në lëvizje, të cilën nuk e ka drejtuar askush.
Ai nuk ka qenë i lidhur, as nuk ka mbajtur jelekun e sigurisë dhe nuk ka pasur asnjë shans ta ndalë motorin e varkës në rast se do binte në ujë.
Pas publikimit të videos, policia ka filluar hetimet. Ai mund të dënohet me gjobë prej 8.640 dollarësh.

Shikoni videon ketu:

No comments :

Post a Comment