20 February 2014

[VIDEO] “Në fakt, bota shkatërrohet të shtunën”

Njerëzimi i mbijetoi “apokalipsit” të parashikuar nga fisi Maja (se bota do të shkatërrohej më 21 dhjetor 2012), mirëpo fundi i botës po vjen sërish.
Këtë herë bëhet fjalë për apokalipsin e parashikuar nga skandinavët (mitologjia Norse), sipas të cilëve Toka do të ndahet përgjysmë.
Ata parashikojnë që fundi i botës do të vijë të shtunën më 22 shkurt. Sipas kësaj teorie, Toka do të ndahet përgjysmë dhe banorët do të bien në botën e poshtme.

Sipas mitologjisë Norse, njerëzimi nuk do të marrë fund, pasi dy persona do të mbijetojnë dhe ata do të kenë detyrën për të ripopulluar Tokën.

Gjithnjë sipas tyre, fundi i botës do të paralajmërohet nga një zë i fuqishëm kafshe. /Shekulli

Videon ndiqeni këtu:

No comments :

Post a Comment