Blej sigurtë dhe lirë

01 March 2014

Boeing sjell telefonin që vetëshkatërrohet

Privatësi dhe ruajtje të sekreteve, këto janë objektivat kryesor të kompaniveqë sjellin produkte inovatore. Pas Blackphone, telefonit të destinuar për spiunime, i prezantuar në Barcelonë, do të vijë edhe telefoni smart i tipit ''007''.
Për këtë krijim po mendon kompania ''Boeing'', gjigandi i aeronautikës, i cili sapo ka prezantuar projektin në FCC, Entin amerikan që merret me rregullat e komunikimit.

Telefoni i tij smart, ''Boeing Black'' është menduar specifik për profesionistët e Departamentit të Mbrojtjes dhe Sigurisë. Mes një sërë karakteristikash të tij, ''Boeing Black'' ka mekanizmin që arrin të fshijë të dhënat e programit, nëse përdoruesi tenton ''ta sforcojë''.

Burimi: AsScreen

No comments :

Post a Comment