28 March 2014

A e keni ndjenjën se dikush po ju shikon?

Tridhjetëvjeçari Jody Smith ka bërë një libër përmes të cilit shpjegon se sa ekspresione mund të gjenden në vendet dhe gjësendet e përditshme.

Smith librin e ka quajtur “Faces in Places” (Fytyrat në vende), ndërsa fotot janë nga e tërë bota, që më parë janë postuar në një blog nga gjashtëmijë vizitorë. Fitimet nga libri do të shkojnë për organizatën humanitare, Hope For Children. 
/Telegrafi/

No comments :

Post a Comment