11 April 2014

70 vjet martesë, vdesin ditën e njëjtë

Një çift britanik, pas 70 vjet martesë, kanë ndërruar jetë ditën e njëjtë dhe janë varrosur së bashku.
Bert dhe Mary Barnsley, 93 vjeç, ishin njoftuar në Luftën e Dytë Botërore dhe ishin martuar ditën e Krishtlindjeve të 1943-së.

Kur Bert vdiq nga infarkti në zemër, gruaja e tij Mary gjithashtu pësoi infarkt vetëm 30 minuta pasi kishte vdekur burri i saj.
Qindra njerëz morën pjesë në funeralin që u mbajt në të njëjtën kishë ku çifti ishte martuar 70-vjet më parë.
Dashuria e madhe mes tyre i mbajti gjallë, dhe në fund nuk i la pa njëri tjetrin.

Burimi: InfoShqip

No comments :

Post a Comment