06 April 2014

Facebook - do të mundësojë telefonata sikurse Viber

Me përditësimin e fundit të Facebook Messenger, Facebook do të mundëson edhe telefonata reale sikurse edhe Viber. Konkurenca e madhe në aplikacionet e tilla e bën tregun tejet tërheqës për ndërmarjet gjigande.
Edhe pse Twitter ka lajmëruar paraqitjen e mundësisë së dërgimit të videove dhe mesazheve me zë, facebook tregohet më i shpejtë në ofrimin e shërbimit.

Mbetet të shihet, se në cilin shërbim do dëgjohemi më mirë, Facebook apo Viber?

Disponim | Shqip

No comments :

Post a Comment