16 July 2013

BMW prezanton makinën elektrike

Kompania prestigjioze gjermane për prodhimin e makinave, BMW ka krijuar një makinë elektrike, makinën e të ardhmes. BMW i3 është një makinë e vogël dhe e shkathët. Ajo ka një motor elektrik dhe nga 0 deri në 100 kilometra është e aftë që t’i arrijë në 7.2 sekonda.

Nga testimet e kryera, kjo makinë mjafton që të karikohet vetëm dy herë në javë.


Bateria e makinës zgjat 6 deri në 8 orë. BMW i3 ka një kapacitet prej katër vendesh, në sediljet e pasme ka hapësirë dhe për të rritur, por do të ishte ideale për fëmijë.


No comments :

Post a Comment