• Tani...
  • Në dorën tënde
  • Më ndryshe

25 January 2018

AlbLux prezenton blerjet e reja Shqiptare

AlbLux paraqet mënyrën moderne të blerjes përmes internetit që mundëson, blerje 24 orë, çdo ditë të javës dhe mund të zgjidhni materialet tuaja nga telefoni juaj ose nga kompjuteri.
Me siguri maksimale, ne kemi përgatitur listën e Materialeve më të reja në treg, për fustanat dhe dimijat shqiptare që mbahen në Gostivar, Tetovë, Shkup, Tiranë dhe Prishtinë.

17 November 2017

Letër që të then zemrën: Gruaja - Burrit

Burri im i dashur,
Nuk mendoj se është mjaftueshëm, por të falenderoj.

Faleminderit për ardhjet në shtëpi çdo ditë nga ditët e gjata të punës në zyrë dhe duke më lënë mua në përçartje dhe në stres. Ti nuk ke nevojë të dish se si vajza jonë më e madhe nuk arrin të bëhet gati në mëngjes sepse fustani i saj i preferuar nuk është i larë dhe se është dashur të kaloj orë të tëra duke kërkuar për ndonjë gjësend të vajzës së dytë sepse nuk e zë gjumi pa atë.

Neurologët: Të shkuarit në parukeri, mund të rezultojë e rrezikshme (Nuk ka të bëjë me produktet kozmetike)

Femrat mund ta kuptojnë fare mirë ndjesinë që provohet kur merren shërbimet dhe trajtimet e preferuara në parukeri apo qendra estetike. Mirëpo a ka menduar ndonjëra se sa e rrezikshme mund te jetë pozicioni i qafës, në momentin kur lahet koka në lavatest? Ka diçka shumë serioze që meriton të marrë vëmendjen tuaj dhe për të cilën duhet të shqetësoheni nëse jeni një frekuentuese e rregullt e salloneve të bukurisë.

Farat që parandalojnë sulmin në zemër!

Fosfati luan rol në bartjen e oksigjenit në trup

Rezultatet e një hulumtimi tregojnë se sulmet e zemrës mund të kenë më shumë gjasa te njerëzit me nivele të ulëta të fosfatit në gjakun e tyre. Rreziku nga sulmi në zemër mund të reduktohet përmes konsumimit të një sasie ideale të farave të kungullit.

06 April 2015

10 përdorime çudibërëse të kripës

Nuk janë te rralla rastet kur ne shtëpi përballemi me momente aspak te kënaqshme, apo me mungesa te materialeve qe shërbejnë për te na ndihmuar ne te tille raste. Ne këtë rast mund t’i drejtohemi kripës, por shërbimi qe ne këto momente na ofron ajo është veç te tjerave, edhe shume efektive, por edhe ekonomike.

Si mund të lini duhanin me ndihmën e limonit?

Të gjithë i dimë arsyet e ndalimit të pirjes së duhanit, por kurrë nuk ndërmarrim hapin për ta bërë atë. Në vitet e fundit, duhani komercial është vërtetuar se përmban shumë substance kancerogjene, siç është radioisotope polonium – 210.

16 January 2015

Tetova ndotjen do ta paguaj me jetë!

Ndotja e ajrit në qytetin e tetovës kalon çdo kufi të normales. Edhe pse shteti nuk ndërmer masa të nevojshme për ruajtjen e ambientit të qytetarëve, nuk vërehet as aktivitet serioz i qytetarëve të vendit.

03 September 2014

5 GJERA SHUME TË DOBISHME QE NDOSHTA KURRE NUK KENI DEGJUAR PER TO!

E PARA: Emergjenca

Numri për emergjencën në tërë botën është 112. Nëse gjendeni në zonën jasht valëve të telefonit tuaj mobil, dhe nëse keni rast emergjent, thirrni 112, celulari juaj do të kërkojë ndonjë rrjet tjetër për të kryer thirrjën për ju.

02 September 2014

Coca Cola është e keqe për shëndetin tuaj?

Ne kemi dëgjuar shumë për atë se : Coca Cola është e keqe për shëndetin tuaj. Sheqeri dhe aciditeti i lartë është dëshmuar tëbëj kërdi në trupin e njeriut, por nëse ju jeni një adhurues i madh i kësaj pije, edhe shkencëtari më i mençur nuk do të ju bëj që ju të largoheni nga ky zakon.