21 April 2013

Maqedoni: Shikoni turpet që ndodhin çdo ditë në Kryeqytet!

Njofton Almakos: Në më shumë parkingje të komunsë Qendër në Shkup, sidomos në lagjen "Debar Mallo", persona të panjohur i kanë shpuar gomat e veturave.
Përndryshe, në komunën Qendër bëhet ri-votim, dhe këto gjeste sipas A1on me shpërthimin e gomave bëhet me qëllim për të frikësuar qytetarët për të mos dalur në votime.Burimi: Almakos.com

No comments :

Post a Comment