16 April 2013

[VIDEO] Naziktere Iseini & Arta Memedi - Promovuan Video Klipin e këngës "Ike"

Nën ambientin e ngrohtë në lokalin "Mona Liza" në qytetin e Gostivarit, dy artistet nga po ky qytet para ca ditësh shtuan edhe një realizim profesional në sferën e muzikës shqipëtare. 
Dy artistet nga Gostivari promovuan Video Klipin e këngës "Ike". Një bashkëpunim mbreslënës në mes të Naziktere Iseini, një artiste me përvojë dhe bagazh shumëvjeçar dhe Arta Memedi artiste e talentuar  në fillimet e saj, nuk la indiferent përgëzimet e shumta të artistëve, miqve dhe dashamirëve.Kemi nderin, t'ua paraqesim këngën dhe Video Klipin nën produksionin e Power Production - Ohër, më poshtë:
Nën argëtimin e Ardit Stafaj dhe XXL Band, mbrëmja u bë edhe më freskuese në ambientet e lokalit. Atmosfera festive vërehet edhe në fotot ekskluzive në vazhdim.No comments :

Post a Comment