06 April 2013

Zgjedhjet e përsëritura në Maqedoni - Qytetarët mund ti marin letërnjoftimet edhe të Dielën!

Nëse ende nuk e keni marur letërnjoftimin biometrik, mund të aplikoni sot dhe nesër ta merni dhe të realizoni të drejtën e votës. Këtë e paralajmëron MPB-ja. Të dielën do të mundeni të meren letërnjoftimet në të gjitha qytetet dhe jo të aplikohet, me përjashtim të Shkupit, ku qytetarët do të mund edhe të aplikojnë (të dielën). Orari i punës 08:30 deri 16:30.

No comments :

Post a Comment