03 May 2013

Pylli i Parë në Botë në formë vertikale - Në Milan!

Bosco Verticale: Pylli i parë Në Botë në formë vertikale ndërtohet në Milan të Italisë.

Një ndërtesë që do të ju fascionojë... Nuk e kishit menduar, por plani është bërë dhe realizimi është në rrugëtim. Shikoni fotot për më tepër:
Të rekomanduara për ju:


Disponim | Shqip

Bosco Verticale, milan, the first in the world, vertical forest


1 comment :