24 April 2013

Parku më i gjatë në botë - Holandë (ndiqni bukurinë maramëndëse të luleve)

parku me lule ngjyra ngjyra
Për adhuruesit e luleve në këtë stinë, paraqesim vendin e veçantë ku mbretërohet nga bukuria natyrore dhe kujdesi i veçantë njerzor. Një ndër oboret - parqet më të gjatë në botë. Gjendet në Holandë "Keukenhof" (afër vendit Lesse).
Gjatësia e këtij obori me lule shumëngjyrëshe është 15km me rrugë për këmbësorët. Shikoni fotot më poshtë:

parku ne holande

tulipan ne holande

tulipanet ne holande

parku me i gjat ne bote

parku_me_i_bukurJu rekomandojmë:

No comments :

Post a Comment