27 March 2013

[VIDEO] Kenga e Rovenës në Film Hollivudian

Rovena Stefa në filmin e fundit të aktorit Hollivudian Colin Farell "Dead man down" të regjisorit të njohur danez Niels Arden Oplev të filmit të njohur "The girl with the dragon tattoo', me të cilin ka fituar Oskar si filmi i huaj më i mirë për vitin 2009. Filmi ka dalë në kinematë amerikane e së shpejti del edhe në Shqipëri e Kosovë. Kënga e Rovenës "Çka m'ka syri" dëgjohet në filmin plot aksion, romancë e dramë për 32 sekonda.
Është zgjedhur nga stafi profesional i filmit me buxhet prej 30.000.000 dollarësh. Marrëveshja u nënshkrua ndërmjet produksionit hollivudian të njohur DMD Productions, LLC c/o IM Global 8322 Beverly Boulevard, Los Angeles, CA dhe "TE ROVI" Production dhe është e para kontratë për përdorim të një këngë shqiptare në një film të Hollivudit, e cila i ka sjellë natyrisht edhe përfitime materiale për Rovenën (diku mbi 10-15 mijë dollarë për 32 sekonda - deklaroi Rovena Stefa te "Zonë e Lirë").

Linkun e videos në YouTube ku degjohet kënga e keni këtu.

No comments :

Post a Comment