18 March 2013

Ndjenja e aromës së pakëndëshme në hundën tuaj!


Dilni në dhomën tjetër, e njejta!? E ndroni ambientin, e njejta! Edhe po të afroni aromë të këndëshme, ajo përsëritet! Çfar është?!
E keni ndjerë së fundi?! Aroma e pakëndëshme në hundë. Nëse filloni përshkrimin e saj, do të jetë diçka e rëndë, sikur aromë hekuri i ndryshkur, por edhe ajo nuk është.
Një aromë e panjohur.

Po të nisemi në studimet historike, kjo shpesh ndodh nga sinuset, nga ndonjë çregullim i panjohur, por edhe nga prezenca e sheqerit në gjak.
Nga studimi i fundit i rasteve të tilla në qytetin e Gostivarit, është prezente nga mosha adoleshente deri në moshat mesatare 50-55. Në disa raste ndodh pas shërimit nga ftohja ose gripi.
Pasiqë paraqitet edhe në moshat adoleshente nuk është në prani të sheqerit në gjak. Poashtu edhe analizat e moshës mesatare kanë rezultuar me sheqerin normal, ky dyshim hiqet. Ngelet të diagnostifikohet konkretisht dhe të dihet shkaku kryesorë!

Nëse edhe ju keni pasur ndonjë ndjenjë të tillë kohëve të fundit, ju  lutemi na shkruani më poshtë.

Disponim|Shqip

No comments :

Post a Comment