31 March 2013

[VIDEO] Përplasja e iPhone vs HTC One

Testimi i njohur me përplasjen e telefonave celularë për betoni për të mësuar se cili është më i “fortë”, kësaj radhe u ndeshën “iPhone 5” dhe “HTC One”.

Joshua, njëri nga redaktorët e portalit “Android Authority”, bëri testimin e modeleve konkurruese duke i gjuajtur ata në beton.

Nuk do t’ju zbulojmë se kush ka fituar, por vetëm do të cekim se njërit nga telefonat inteligjent, gjatë secilës goditje dhe rënie, i thyhet ekrani, ndërsa për tjetrit është e nevojshme edhe hedhja e dytë për t’u thyer ekrani krejtësisht, shkruan “Mondo”.
Është bërë test edhe me dy celularë të tjerë me dizajn dhe kualitet të ngjashëm, por përsëri njëri është pak më i fortë se tjetri. Shikoni se për cilët bëhet fjalë këtu:No comments :

Post a Comment