31 March 2013

Ofendoi në Twitter, përfundoi në burg!

Aktivistët për mbrojtje të të drejtave njerëzore në Kuvajt lajmëruan që një shfrytëzues i Twitter-it nga Kuvajti ka vendposur statuse dhe komente negative për sunduesin e Kuvajtit. Për këtë shkak është dënuar me dy vite burgim.


Qeveria ka ndërmar një hap për publikimin e aktiviteteve negative në rrjetet sociale, dhe prej atëherë dhjetëra persona kanë marë dënime ose burgim.

No comments :

Post a Comment