20 March 2013

Zgjedhjet në Maqedoni me shkelje, shitje blerje, jo vetëm me para!


Duke qenë në prag të zgjedhjeve lokale, Maqedonia po trazohet. Organizata joqeveritare "Civil" në Maqedoni vëren shumë paregullësi.


Ndër blerjet dhe shitjet e votave me para që vërejnë qytetarët, në disa raste të komunave rurale beqarëve ju janë orfuar nuse për martesë në këmbim të votës (lajmëron "Civil")! Nga ana tjetër prindërve u premtohen ekskurzione për fëmijët e tyre! Në një haos të paparë, ndihet tensioni i shtypjes së dëshirës dhe pëlqimeve të lira të qytetarëve, duke ua rezikuar atyre ardhmërine! 

1 comment :

  1. Shum e vertet kjo,ju lumt organizates Civil

    ReplyDelete