17 April 2013

Fshehtësi - LG ndërton lavatriçe e cila nuk shfrytëzon ujë!

Zëvendës drejtori i elektronikës Koreane LG, Kevin Cha nuk u shpreh qartë se si kjo lavatriçe magjike do të punojë, dhe nëse do të jetë realisht pa ujë ose vetëm do të harxhojë ujë në sasi të kufizuar! Ky produkt ende është në fazat e para të zhvillimit dhe (tani për tani) paraqet tregti të fshehtë.
Ajo që tanimë e dimë është se një tjetër LG model mund të freskon teshat pa i lagur ato me ujë dhe pa përdorur detergjent. Për më tepër LG punon edhe në prodhimin e një frigoriferi më ndryshe, me prototip që do ta mbajë ambientin e vet të ftohët për gjashtë orë radhazi pa rrymë elektrike. 

Në përgjithësi LG thotë se fokusohet në gjeneratën e re të mjeteve intelegjente shtëpiake, të cilat hapin rrugë investimesh vitin e ardhshëm. 

Disponim | Shqip
lavatrice, lavatrice shqiperi, lavatrice kosove, lavatrice lire, lavatrice e mire, lavatrice lg, lavatrice super,

No comments :

Post a Comment