17 April 2013

Testet, Provimet, Mësimi...

provimet dhe bezdia
Kur ke për të mësuar, edhe shikimi në mur duket interesant! Çdo gjë në ato momente është tërheqëse përveç shkronjave aty në libër!Ju mund të lexoni edhe:

     
     Provimet...


No comments :

Post a Comment