08 April 2013

[VIDEO] Mësoni çfar janë Syzet e Google (teknologjia më e re)

Google prezanton një platformë të re të teknologjisë. Syzet inetelgjente të Google. Çka janë këto në fakt?
Paraqesin syze që thjesht vendosen në sy sikur syzet e thjeshta. Pamjen e kanë si në foto. E veçanta e tyre është se do të kenë të integruar Bluetooth, Kamerë dhe WiFi. 
Thjesht duke i komanduar me zërin tonë do të mund të dërgojmë e-mail (përmes Gmail), të komunikojmë me kontakte, të ndjekim video, dhe informata si moti, koha e nisjes së aeroplanit apo edhe GPS informata përderisa jemi afër vozitësit për ti ndihmuar atij në kthesën e ardhëshme.
Kjo është teknologjia më e re për të cilën flitet pa ndalur. Paraqet një ekperiencë të re ngase, ndryshe fotografohet dhe inçizohet bota nëse fotoaparatin e kemi pikërisht në sytë tonë. Mund ta paramendoni?! Ndiqni videon këtu ta shihni këtë magji në realitet! Nëse dëshironi apo nuk besoni në këtë që lexuat mund të drejtoheni drejtpërsëdrejti në sqarimet e Google rreth këtyre syzave të quajtura "Google Glass" këtu.

Vërtet teknologjia përparon, dhe ti e di i pari këtë këtu.
Disponim | Shqip

No comments :

Post a Comment