08 April 2013

Prezantohen tiparet e "Samsung Galaxy Mega"

Samsung planifikon të prezentojë Galaxy Mega serinë e Android telefonave (ose thënë ndryshe tabletëve). Tani tiparet e mjeteve Mega - Galaxy Mega 5.8 dhe Galaxy Mega 6.3 janë publikuar online, nga ana e SamMobile.

Galaxy Mega 5.8 do të vjen me këto karakteristika:
 • Sistemi Operativ: Android 4.2
 • Ekran: 5.8 inch qHD 
 • Procesor: 1.4GHz (dy-bërthamësh)
 • RAM: 1.5GB
 • Kamera1: 8 MP (e pasme)
 • Kamera2: 2 MP (e përparme)
 • Dual Sim.
 • Bateri: 2600 mAh
Galaxy Mega 6.3:

 • Sistemi Operativ: Android 4.2
 • Ekran: 6.3 inch LCD 
 • Procesor: 1.4GHz (dy-bërthamësh)
 • Kamera1: 8 MP (e pasme)
 • Kamera2: 2 MP (e përparme)
 • Dual Sim.
Këto telefona pritet dë prezentohen në Qershor-Korrik të këtij viti.


Ju mund të lexoni edhe:
No comments :

Post a Comment