04 April 2013

Nga 24 karat flori, krijoi fustanin!

Kreatori Zak Pozen, ka dizajnuar fustanin me flori 24 karat! E çuditshme ngase floriri 24 karat është tepër i butë dhe me vlerë të madhe.
Ky kreator arin ta kompletoj fustanin e floririt i cili kushton 1,5 milion dollarë. Këtë e bëri për të promovuar akulloren e re "të artë" Magnum.
Fustani përbëhet nga 10.000 pulla të arit. Ky krjim i veçantë do të prezentohet në ardhmëri nga inçizim i shkurtë, ndërsa ju keni mundësinë ta shihni tani në foto.

No comments :

Post a Comment