11 April 2013

SH.B.A - Fitoni telefon Android HTC One 64GB!

Android Central, web faqja informative (SH.B.A) rreth telefonave intelegjent, me forume dhe shërbime private për shfrytëzuesit, shpall konkurs për lexuesit e saj. Fitimtari do të fitojë 64GB HTC One, një ndër telefonat më të mirë intelegjent.
Konkursi nuk ka ndonjë vështirësi për aplikim, thjesht duhet të inçizosh një video në të cilën del ti vetë dhe përshkruan se pse do të doje të kishe një celular të tillë!
E çuditshme, por e vërtetë për një Web Faqe të tillë serioze. Ideja është që të realizohet një komunikim me "fytyra ndërmjet" dhe jo të ngel vetëm përmes internetit. Ky konkurs është i hapur për secilin që jeton në planetin Tokë. Konkurimi zgjat deri në 17 Prill 2013.

Linkund e keni këtu, ndërsa videon më poshtë.

1 comment :

  1. E kam ndjekur forumin,kjo eshte e vertet. po me siguri jua japin amerikanve se neve ktu. edhe plus shqipetarit nuk i pelqen te del "ne internet" :D :D

    ReplyDelete