11 April 2013

Janet Jackson lë MUZIKËN për tu konvertuar në ISLAM?

“Ajo ka shkuar. Ajo u martua me një miliarder, ata kanë shtëpi në tre vende të ndryshme. Ajo po e kalon kohën në Lindjen e Mesme dhe do të konvertohet në myslimane”, citohet një burim nga mediat amerikane, ndërsa transmeton Kosovapress.
Çifti që filloi takimet në vitin 2010 u martua në fshehtësi vitin e kaluar, në një ceremoni private.
Wissam është burri i tretë i Janet. Ajo ishte e martuar me James DeBarge në vitet e 80-ta dhe Rene Elizondo në të 90-at.
46-vjeçarja ka kaluar një karrierë të suksesshme duke realizuar 10 albume. 

No comments :

Post a Comment