29 April 2013

[VIDEO] Celulari që lakohet!

Në këtë video do të kuptoni të ardhmen e teknologjisë për telefonat e intelegjent (Smartphone). Sigurisht që telefonat e sotëm mund të njoftojnë me anë të alarmeve dhe dridhjeve për një kujtesë apo diçka të ngjashme me të, por ky telefon edhe lëviz.
Por interesante këtu është forma që merr ky telefon! Është nërtuar në Laboratorin Human në Kanada. Deri më tani ai është ndërtuar si një prototip (gjithçka fillon me prova të tilla), por mjaft interesant. Ndiqni videon këtu:

No comments :

Post a Comment