29 April 2013

Miriam Cani - Emision në kanalin gjerman VOX

Miriam Cani ka bërë të ditur se është  duke përgatitur në bashkëpunim me  kanalin e njohur gjerman VOX një  emision për karrierën e saj artistike midis Gjermanisë dhe Shqipërisë.
Me këtë rast, nëpërmjet  këtij emisioni i cili do të zgjasë  rreth një orë, këngëtarja përveçse  do të flasë për jetën dhe karrierën  midis dy vendeve, do t’i prezantojë  telespektatorit gjerman dhe bukurinë natyrore e pjesë të historisë  shqiptare duke xhiruar së bashku  me trupën gjermane të VOX në  disa qytete të ndryshme të vendit.
Kohet e fundit, shumë artiste  shqiptare si Eliza Dushku, Fadil  Berisha, Rita Ora etj, po i bëjnë  prezantimin më të shkëlqyer vendit tonë në syrin e publikut të huaj, jo vetëm duke treguar për prejardhjen e tyre, por dhe duke sjellë "syrin" e këtij publiku brenda  kufijve tanë. 

No comments :

Post a Comment