06 May 2013

Kosovë: Investitorit shqiptaro-turk i kërkojnë 300 mijë euro që të vazhdojë të jetojë dhe të investojë në Pejë!


selatin balkan
Selatin Balkan duhet të paguajë nga 300 mijë euro në muaj haraç nëse dëshiron të jetojë dhe veprojë në qytetin perëndimor të Kosovës, në Pejë. Transmeton Koha.

Investitori nga Turqia, me prejardhje shqiptare, siç raporton Tribuna, tregon se ka një muaj që nuk po e bën gjumin rehat për shkak të kërcënimeve dhe trysnisë që t’ua paguajë paratë disa personave tashëm të njohur për Policinë e Kosovës.
Balkan është drejtor i kompanisë “Solar + Wind Kraftwerksgesellschaft Sh.p.k.”, i cili bashkë me investitorë nga Gjermania tregon se po planifikojnë t’i investojnë rreth 55 milionë euro për prodhimin e energjisë solare në komunën e Istogut dhe Lypjanit 

No comments :

Post a Comment