06 May 2013

Skenat e “Fast & Fourious 6” me Rita Orën

Rita Ora nuk do të ecë në tepihun e kuq, por ajodo të bëjë debutimin e saj këtë javë në filmin “Fast & Fourious 6”, shkruan The Sun.
Këtu janë disa çaste, ku mund të shihet duke luajtur rolin të cilin ia mori Rihannas pak ditë para se të fillonte filmimi.
Skenat pasqyrojnë Ritën duke filluar garën mes Vin Diesel dhe Michelle Rodriguez. 
Skenat në video i gjeni në këtë link.


No comments :

Post a Comment