07 May 2013

Na ishte një herë "MSN" dhe "Hotmail"...


Pas heqjes nga përdorimi dhe nga "jeta" të Windows Live Messenger (MSN) dhe zavendësimit të tij me Skype, poashtu ndodh edhe humbja e Hotmail dhe zavendësimi i tij me Outlook.

Microsoft njoftoi se tranzicioni i ngadalshëm nga Hotmail në Outlook.com,është kompletuar. Kjo është realizuar, duke zhvendosur mbi 150 petabyte emaile dhe informacione brenda gjashtë javëve, sipas kompanisë. Tani zyrtarisht Hotmail ka mbaruar.
Microsoft gjithashtu krenohet se 400 milionë përdorues tani janë duke përdorur Outlook.com, e cila duket si një sasi e madhe për një shërbim të ri, por mbi një milion përdorues janë regjistruar brenda disa orëve në Outlook.com.Microsoft lansoi Outlook.com gjatë verës së vitit të kaluar, si një shërbim i ri emailesh që do të zëvendësojë përfundimisht Hotmail dhe të hapë dyert për përfshirjen e më shumë karakteristikave.

Të rekomanduara për ju:3 hapa të filloni përdorimin e SKYPE me adresën e MSN-së tuajNo comments :

Post a Comment