03 July 2013

Vizatim 3D

Ju paraqesim mrekullinë e vizatimit 3D. Gjithçka është bërë me laps dhe ngjyra!
Të rekomanduara:

Arti me thyerje të fletës!


Sklptura me materiale të thjeshta...


Arti! Ku nuk ju ka shkuar mendja kurrë!

Disponim | Shqip

No comments :

Post a Comment