18 January 2014

“Batman vs Superman”, shtyhet për më vonë

Të gjithë ata që kanë menduar se me datën 17 korrik të vitit 2015, do të shohin aktorin Ben Affleck të transformuar në “Batman”, duhet të presin deri më 2016.
Sipas studios ‘Warner Bros’, është thënë se aktori Ben Affleck është plagosur tek brinjët dhe si rezultat i kësaj, prodhimi i filmit ‘Batman vs Superman’ është shtyrë për 6 javë.

Sipas burimeve, thuhet se nuk dihet se sa serioze është kjo që i ka ndodhur Ben Affleck, por është paraparë që ‘Batman vs Superman’ të fillojë duke u xhiruar muajin e ardhshëm, ose në mars.

Burimi: RTV21

No comments :

Post a Comment