09 January 2014

iPhone 6 do të lansohet në muajin maj

Nuk ka kaluar shumë kohë që nga lansimi i dy modeleve të smartphone iPhone 5C dhe iPhone 5S nga Apple.

Tradicionalisht kompania lëshon smartphonet e reja pas një cikël prej një viti, por nëse thashethemet janë të vërteta, Apple do lëshojë iPhone 6 shumë shpejtë në muajin Maj 2014.

No comments :

Post a Comment