23 January 2014

Kapet peshku i tejdukshëm

Një peshkatar nga Zelanda e Re kapi një peshk të pazakonshëm. Një peshk në formë xhelatine, i tejdukshëm, që nuk është parë ndonjëherë, është nxjerrë nga ujërat e ishullit “Peninsula”, në Zelandën e Re.
Fillimisht peshkatari ishte me mëdyshje për ta kapur apo jo, por kur u afrua dhe pa që nuk ishte si gjithë peshqit e tjerë, vendosi ta kapte dhe më pas ta studionte, raporton "Daily Mail". 

Deborah Cracknell, përfaqësuesi i grupit të studiuesve të “National Marine Aquarium”, në Plymouth, beson se krijesa fluoreshente e peshkuar është një “Salpa maxima”.

No comments :

Post a Comment