14 February 2014

Shtëpia në maje të ndërtesës

Kjo shtëpi është vendosur në maje të një ndërtese të Universitetit të Calfiornias në San Diego.   Shtëpia e vogël është në plan që të mbetet aty, por duket se çdo sekondë mund të bie.
 Ajo quhet “Fallen Star” (Ylli i rënë) dhe është krijim i artistit Do Ho Suh.  Ai asnjëherë nuk besoi se punimi i tij do të realizohej ndonjëherë. Burimi: Koha.netNo comments :

Post a Comment