20 April 2014

"Molla japoneze me e forte se bomba atomike"

Edhe pse tingëllon pabesueshëm është e vërtetë se fara e mollës japoneze apo siç e quajnë japonezet “kaki”, ka mbire ne Nagasaki pas eksplodimit te bombës atomike!
Pos qe është shume rezistente, kjo peme e cila e ka prejardhjen nga Kina dhe te cilën e ka sjelle ne Evrope, Marko Pollo, është mjekuese.

Fryti i freskët apo lëngu i mollës japoneze përdoret për mjekim te opstipacionit, për ndezje te zorrëve, hemorroide, dhimbje ne bark si dhe e ule tensionin e rritur te gjakut.

No comments :

Post a Comment