14 April 2014

5 mënyra për të mos u uritur

Një ndër gjërat kryesore për të cilat preokupohen njerëzit është ushqimi.Shpeshherë problemi kryesor lidhur me ushqimin është uria.
Trupi i njeriut ka nevojë vazhdimisht për t’u ushqyer. Ne po ua paraqesim 5 mënyra që ju ndihmojnë që të qëndroni të ngopur.

1.Hani shpesh
2.Konsumoni fibra
3.Hani ushqim me proteina dhe yndyrë të shëndetshme
4.Përtypini ngadalë
5.Evitoni pijet me shumë sheqer.

Burimi: BotaSot

No comments :

Post a Comment