15 April 2014

Mahnitëse: Gjyshja 80 vjeçare vallëzon si në lulen e rinisë (Video)

Sarah Paddy Jones dhe partneri i saj Nico Espinosa kanë fituar çmimin kryesor prej 100 mijë eurove në emisionin Tu Si Que Vales, ndërsa sivjet kanë marrë pjesë në edicionin e ri të spektaklit Britain's Got Talent. Ata të shtunën mahnitën jurinë, e madje edhe Simon Coweillin.
Sarah është në librin e rekordeve Guinness si valltarja më e vjetër akrobate e Salsas, ndërsa me vallëzim ka filluar që nga mosha dy vjeçare.

Në moshën 22 vjeçare ndërpret vallëzimin kur njoftohet me burrin David. Me të më 2001 ata të dy shpërngulen në Spanjë, ndërsa kur pas dy vitesh ajo mbetet e ve, i rikthehet vallëzimit. Sarah regjistron shkollën e vallëzimit të partnerit të saj me të cilin ka fituar shumë çmime.

Shikojeni videon deri në fund. Mos t’ju mashtrojë fillimi. 


/Telegrafi/ 

No comments :

Post a Comment