11 April 2013

5 Ndërtesat më të çuditshme në Botë

Në botë ndodhen vende të cilat as nuk mundemi ti imagjinojmë Disa janë aq të veçanta e disa të tjera syri dhe pozita e kamerës i shndëron në magjike. Sido që të jetë, ne sot ju paraqesim 5 ndërtesat që kanë pamjet më të çuditshme. Cila nga këto do të ju duket më e veçantë? Disa janë edhe qesharake (: Padyshim punë e lodhshme për arkitektët, ju lumtë!

Pylli spiral Hundertwasser Building - Darmstadt, (GJERMANI)

Ndërtesa Shportë "Basket Building" - Ohio (SH.B.A)

Shtëpia Noutilius - Meksiko City (MEKSIKË)

Ndërtesa që vallëzon - Pragë (Republika ÇEKE)

Muzeu "Guggenheim Museum" - Bilbao (SPANJË)

No comments :

Post a Comment