11 April 2013

Policia në Dubai, pas kriminelëve me "Lamborghini"


Setit të veturave policore në Dubai i shtohet edhe super vetura Lamborghini me vlerë 350 000 Euro. Kjo do të shfrytëzohet për kapjen e kriminelëve.
Arin shpejtësinë 100km/h për vetëm 3 sekonda! Shpejtësia maksimale është 350 km/h.
Tjetër vend ku shfrytëzohen Lamborghini në forcat policore është edhe Italia, Panama dhe Birtania e Madhe.No comments :

Post a Comment