30 April 2013

Catherine Zeta Jones - përsëri efekte të çregullimit bipolar

Aktorja Britaneze Catherine Zeta Jones, përsëri ka kërkuar ndihmë mjeksore për shkak të çregullimit bipolar (momente depresive, dhe emocione të rrëzuara), i cili iu diagnostifikua në 2011, tregojnë agjensitë.
Catherine Zeta Jones kërkon ndihmë në spital, dhe sipas mjekëve ajo është e sëmurë nga një sëmundje e lehtë, e cila karakterizohet me më pak periudhë të ndjenjave emocianale dhe të më shumë momenteve depresive.

No comments :

Post a Comment