30 April 2013

Orë me alarm - në formë të UNAZËS!

Keni problem me zgjimin në mëngjes? Apo ndoshta zgjoni të gjith të tjerët me alarmin, para se të zgjoheni vetë? Ja zgjidhja juaj...

Zbulimi i ri i orës me alarm për të ju zgjuar, në formë të unazës. E vë në gisht dhe kur vjen koha që e keni kurdisur, vibron pa zë dhe ju zgjon në mënyrë aq xhentile. Zgjedhje perfekte për çiftet që ia nxjerin gjumin njëri-tjetrit me alarmet e tyre... Konflikti mbaron këtu :D më nuk do të jeni të detyruar që të zgjoni të dashurën/rin me alarmin.

Disponim | Shqip

No comments :

Post a Comment