25 April 2013

[VIDEO] Ëndra e BlackBerry shfrytëzuesve po vjen - BlackBerry Q10

Disa e kane quajtur E-mail maqineri, mundëson shkrim aq të shpejtë të teksteve në celular. Metodë kjo e preferuara e BlackBerry.
E kombinuar me "prekje" dhe duke mos ia hequr tastierën mundëson pajisje të dëshiruar nga të gjithë.

Ndiqni videon më poshtë për detaje të telefonit dhe përforimit:No comments :

Post a Comment