29 May 2013

Sherimi i dhimbjes së dhëmbit në kushte shtëpie - hudhra dhe akulli!

Dhimbja e dhëmbit është një nga dhimbjet më të padurueshme në trupin e njeriut dhe sigurisht asnjëri nga ne nuk do të dëshironte ta ndjejë atë.

Në rast se ju dhemb dhëmbi në orët e vona të natës, atëherë përdorni këto metoda kundër dhimbjes:

Hudhra

Vendosni hudhër me pak kripë në dhëmbin e sëmurë. Ajo do ta qetësojë dhimbjen, pasi hudhra është ilaçi më efikas shtëpiak, që shfrytëzohet kundër dhimbjes së dhëmbit.

Akulli

Vendoseni akullin tek dhëmbi që ju dhëmb dhe provoni ta shtypni atë. Në këtë mënyrë do të qetësohet dhimbja, pasi akulli do të mpijë nervat.

Burimi: Sekrete Bukurie 

No comments :

Post a Comment