11 June 2013

Bieber ende fëmijë! Nuk lejohet të hyjë në klub

Ylli 19 vjeçar ishte “turpëruar” kur i ishte kërkuar që të largohej nga klubi “Lure” në Los Anxhelos pasi kishte provuar të hynte edhe nga dera e pasme, raportojnë mediet amerikane.

“Dikush nga ekipi i Justinit erdhi më herët në klub dhe u tha udhëheqësve se ai do të vinte”, ka thënë një burim.
“Ata i thanë se nuk do ta lejonin të hynte brenda sepse ai nuk i kishte 21 vjet. Bieber erdhi dhe provoi që të hynte në klub edhe nga dera e pasme”, shtoi burimi.

“Kur e panë pjesëtarët e sigurisë e larguan menjëherë. Ai u largua dhe dukej shumë i turpëruar”. 

No comments :

Post a Comment